Jak usunąć użytkownika? 


Gdy chcesz usunąć użytkownikaprzejdź do Szczegółów Użytkownika (dodaj link do artykułu) i naciśnij przycisk „Usuń użytkownika”. 


Za chwilę zostaniesz poproszony o potwierdzenie swojej decyzjiponieważ wszystkie pliki i informacje użytkownika zostaną usunięteKliknij przycisk „Usuń”, aby potwierdzić. 


 Jeśli masz dalsze pytania lub wątpliwościnie wahaj się z nami skontaktowaćaby uzyskać pomoc.